Over

Alles over WOK! Asian Streetfood

Share & enjoy the taste of Asia

Keuken

Uitgebreide vegetarische kaart, halal gerechten en Asian Fusion gerechten. Bereid uit 3 gescheiden keukens!

Lunch

We hebben ook een uitgebreide lunchkaart. Van Noodle soups als Chicken Katsu Noodle soup tot Pad Thai en andere lekkernijen

bar en lounge

Laat je smaakpapillen prikkelen. Proef onze eigen Mocktails, Cocktails en onze Homemade Iced Teas

WOK! Bonuskaart

Spaar nu voor leuke acties of gratis items met de WOK! bonuskaart. De bonuskaart is gemakkelijk aan te vragen in het restaurant bij de kassa

WOK! Asian Street food & Drinks

WOK! Asian Streetfood is de 1ste vestiging van het nieuwe, fast casual, Aziatische restaurantconcept binnen Wok To Go Groep.

Zin in een Aziatische street food beleving met prikkelende gerechten die je vervoeren naar het Verre Oosten? De focus ligt op gezonde en lekkere set menu’s met een ruime keuze aan Vegetarisch/Veganistisch, Halal en Hong Kong Grill gerechten. We bereiden deze gerechten in 3 gescheiden keukens zodat iedereen dit kan komen ervaren.

Onze gerechten zijn geïnspireerd op authentieke en culinaire Aziatische gerechten. Bereid met mals vlees, verse groente en geurige kruiden en specerijen. Hou je van extra pittig met knoflook, iets geurig gegrild, of ben je meer van zoetzuur? We hebben het allemaal! Dat alles in een eigentijdse inrichting met lounge mogelijkheden voor de iedere bezoeker. Daarnaast is er een uitgebreide drankenkaart met cocktails, Homemade Iced Tea’s en een zonnig terras.

Wij verzorgen jou met een verrassende en culinaire belevenis en toveren een lach op het gezicht, kom vandaag nog proeven!

kom jij ons team versterken?

Geen tijd om lang te blijven? geen probleem!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken.